Het breedste assortiment kartonnen dozen vindt u bij Dozenhal!

Heeft u toevallig kartonnen dozen nodig voor het verzenden van verpakkingen, voor uw verhuizing of om een andere reden? Dan bent u bij Dozenhal op het juiste adres! Dozenhal kent in Nederland het breedste assortiment aan kartonnen dozen en deze voorraad breidt zich ook uit in België. Dozenhal biedt allerlei verschillende soorten en maten kartonnen dozen aan. In totaal zijn er wel 2500 verschillende kartonnen dozen, dus er is altijd wel een kartonnen doos die bij u past. In zeldzame gevallen komt het nog weleens voor dat uw formaat er niet tussen zit, maar gelukkig hebben we hiervoor ook iets bedacht. Neem contact met ons op wanneer dit het geval is en dan zullen wij kijken of wij dat specifieke formaat doos voor u kunnen produceren.

Het aanbod aan kartonnen dozen 

Wij beschikken in ons aanbod over allerlei soorten dozen. Zo kunt u kiezen uit ‘normale’ kartonnen dozen, goedkope dozen, het bedrukken van kartonnen verpakkingen en postdozen. De normale kartonnen dozen zijn gemaakt van golfkarton en daardoor bestendig tegen mogelijke stoten. De goedkope dozen danken hun prijs aan de tweedehandse staat van de doos. Dit wil overigens niet zeggen dat ze daarom niet meer van hoge kwaliteit zijn. Integendeel, we kiezen alleen de dozen uit die nog van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast kunt u ook kartonnen dozen laten bedrukken. Dit kan dienen als het ideale visitekaartje voor uw bedrijf. Tenslotte beschikken we nog over postdozen. Hierbij zijn er twee soorten: een normale doos of een speciale brievenbusdoos. Zoals de naam al zegt, zijn beide varianten geschikt om met de post te worden verstuurd. 

Dozenhal’s expertise

Dozenhal richt zich specifiek op het aanbieden van kartonnen dozen. Naast deze kartonnen dozen kunt u ook nog kiezen uit verpakkingsmateriaal en massieve platen. Het verpakkingsmateriaal kan dienen om uw kartonnen doos af te dichten of om de doos beter te beschermen. De massieve platen zijn geschikt als extra ondersteuning van de kartonnen dozen en hierbij zijn er verschillende afmetingen beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in het aanbod van Dozenhal en wilt u meer te weten komen? Bekijk dan de website met alle kartonnen dozen.