Betonnen keerwand

betonnen keerwand

Via Dallebeton.be is het mogelijk om een stevige betonnen keerwand aan te schaffen. Dit is een muur of een wand die gemaakt is van stevig beton. Er zijn diverse muren te koop, gemaakt van diverse materialen. Echter zijn de wanden die je hier kan kopen gemaakt van beton. Dit materiaal is erg stevig en kunnen tegen een stootje. Uitermate geschikt om deze als een keermuur te gebruiken. Vooral in gebieden waar het hoogte verschil erg groot is, is het fijn om te weten dat deze platen hierbij kunnen helpen.

Een betonnen keerwand neerzetten

Bij ons bedrijf staat een grote zandberg en dat is erg lelijk om tegen aan te kijken. Bovendien moet je erop letten dat er niet ineens een stuk steen naar beneden komt. Daarom is er voor gekozen om hier een keermuur tegen aan te zetten. Op deze manier is het een stuk veiliger om hier voorbij te lopen en ziet het er ook een stuk beter uit.

Keerwanden worden veel gebruikt in gebieden waar veel hoogte verschil is. Om een bepaalde stroom water, of zand tegen te kunnen houden worden deze muren hier neer gezet. Ook zie je deze vaker in een tuin of plantsoen staan.